Service

APK

De APK-keuring wordt door een ervaren keurmeester gedaan, betrouwbaar en wel zo zeker. Bovendien heeft Autobedrijf van der Windt de meeste vervangingsonderdelen gewoon op voorraad. Het voordeel voor u: een snellere keuring maar wel één die zijn kwaliteit blijft behouden en waar indien nodig deskundig advies gegeven wordt waar u als klant altijd van op de hoogte gesteld wordt en onder overleg met u evt. gehandeld wordt.

Zowel voor APK-keuring als onderhoudsbeurt aan uw auto kunt u gebruikmaken van de haal- en brengservice en/of een vervangende auto. Geef dit al voor uw bezoek aan met de online werkplaatsreservering.

Onderhoud

Kleine beurt
De onderhoudsintervallen van een auto worden steeds langer. Daarom is het belangrijk de ‘slijtageonderdelen’ van uw auto ook tussen de onderhoudsbeurten door te laten controleren en de olie tijdig te laten verversen.

Grote beurt
Regelmatig onderhoud van uw auto kan voorkomen dat een klein mankement een dure reparatie veroorzaakt. Wat is vervelender dan onverwachts stil komen te staan wanneer u juist op dat moment een belangrijke afspraak heeft.

Tijdens een grote onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd. Indien u deze onderhoudsbeurt combineert met de APK  keuring (indien uw auto daar aan toe  is) betaalt u alleen de verplichte afmeldkosten van de APK keuring. Bij uw dieselauto verzorgen wij uiteraard ook de wettelijk verplichte roetmeting.

Ruiten

Heeft u een sterretje in uw autoruit? Wacht dan niet en laat deze maken voordat het te laat is! U kunt dit op afspraak laten repareren bij Autobedrijf van der Windt. Uw ruit laten repareren is in de meeste gevallen zelfs gratis, afhankelijk van de soort autoverzekering.

Autobedrijf van der Windt zorgt ook voor de administratieve afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. En mocht u niet verzekerd zijn voor ruitschade, dan kunt u bij Autobedrijf van der Windt rekenen op zeer scherpe tarieven.

Airco

Iets wat verontrustend lijkt maar dat níet is: soms vindt u een plasje water onder de auto als de airco aan het werk is geweest. Niets aan de hand, dat betekent juist dat het systeem goed werkt. Om de werking van de airco probleemloos te laten verlopen is een jaarlijkse inspectie van de installatie noodzakelijk.


Showroom | Contact | Disclaimer | Copyright 2009 - Autobedrijf van der Windt